Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul William şi soţia sa Kate sunt aşteptaţi în Statele Unite, fiind prima lor vizita în opt ani

The Royal Family
Prinţul William Kate

Prinţul William şi soţia sa Kate sunt aşteptaţi miercuri în Statele Unite, fiind prima lor vizita în opt ani, o ocazie pentru cel mai popular cuplu din familia regală de a face coroana britanică să strălucească după moartea Reginei Elisabeta a II-a, relatează AFP.

Această vizită de trei zile, care se va axa pe oraşul Boston (nord-est) va culmina vineri seara cu cea de-a doua ediţie a premiului "Earthshot" creat de Prinţul William în 2020 pentru a sprijini soluţii inovatoare care vizează regenerarea planetei. Cinci premii a câte un milion de lire sterline fiecare (1,16 milioane de euro) vor fi acordate în cinci categorii, potrivit Agerpres.

O serie de vedete sunt aşteptate cu această ocazie la MGM Music Hall din Boston, printre care cântăreţii Billie Eilish şi Annie Lennox, surorile Chloe x Halle, Ellie Goulding şi actorul Rami Malek. Naturalistul David Attenborough îşi va aduce contribuţia ca şi anul trecut, precum şi actriţa Cate Blanchett.

Este prima călătorie în străinătate a Prinţului William de când a devenit moştenitor al Coroanei după ascensiunea la tron a tatălui său la moartea reginei Elisabeta a II-a, pe 8 septembrie. Noul rege Charles al III-lea i-a conferit titlul de Prinţ de Wales, iar Kate a devenit Prinţesă de Wales.

Amândoi în vârstă de 40 de ani, părinţii a trei copii cu vârsta între 4 şi 9 ani, se străduiesc să proiecteze o imagine mai modernă şi mai accesibilă a monarhiei, dar şi un ireproşabil simţ al datoriei, notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.