Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRM cere demisia tuturor deputaților și senatorilor care au facilitat votul inițiativelor antinaționale ale UDMR

PRM

Partidul România Mare (PRM) prin intermediul unui comunit de presă solicită conducerilor două Camere ale Parlamentului României să clarifice împrejurările în care au fost posibile adoptarea tacit în Senat și respectiv Camera Deputaților a inițiativelor antinaționale ale UDMR și demisia din calitatea de membru al Parlamentului României a tuturor celor responsabili.

”Acțiunile concrete de adoptare tacită a inițiativei legislative înregistrată la Cameră Deputaților sub nr. PLX 670/2019 privind Statutul de autonomie al Ținutului Secuiesc și a celei înregistrate la Senatul României sub nr. L88/2020 privind Codul Administrativ, cât și scopul ilicit și de grav pericol social al acestora la adresă securității naționale, asociate cu absența oricărei reacții de asumare a vinovăției și/sau luare de măsuri de sancționare a acestora, demonstrează necesitatea înnoirii actualei clase politice și eliminarea din viață politică a tuturor celor implicați în tentativele repetate de a iniția, săvârși și/sau sprijini, acțiuni care pot pune în pericol unitatea statului român.

Pentru motivele menționate, conducerea Partidului România Mare cere Parlamentului României clarificarea cauzelor și împrejurărilor în care au fost adoptate tacit în prima cameră sesizată, cele două inițiative legislative, precum și stabilirea concluziilor, răspunderilor și măsurilor ce se impun.

Cerem demisia din calitatea de membru al Parlamentului României, a tuturor deputaților și senatorilor care prin acțiunile și/sau inacțiunile lor, au făcut posibilă adoptarea tacită a inițiativelor legislative menționate.”, susțin cei de la PRM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.