Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRM mai face un pui. Se lansează încă un partid naţionalist

corneliu ciontu

Sâmbătă, 27 iunie, la ora 11.30, la Hotelul ARO din Braşov va avea loc primul Congres şi evenimentulul de lansare a Frontului Demnităţii şi Identităţii Naţionale, "o nouă formaţiune politică de centru care are ca principale valori promovarea doctrinei populare româneşti și economia socială de piață".

Potrivit preşedintelui fondator al Partidului, Corneliu Ciontu, FDIN a fost deja înregistrat în Registrul Partidelor Politice şi a luat ființă "ca o cruciadă în favoarea bunului-simț, a apărării Demnităţii şi Identităţii Naţionale, a simplității și decenței în politică".

"Clasa politică din România s-a îndepărtat progresiv de societatea din mijlocul căreia provine, devenind fie prea agresivă, fie prea indiferentă, fie prea ruptă de probleme de zi cu zi ale cetățenilor. FDIN își propune să coalizeze energiile oamenilor modești, care nu doresc să facă din politică un mijloc de afirmare sau de acces la privilegii, ci un scop vizând binele general", anunţă Corneliu Ciontu.

Corneliu Ciontu are o carieră politică îndelungată, începută ca activist al PCR. În 1991 a devinit membru fondator al Partidului România Mare. În perioada 1992-1996 a fost consilier local la Primăria sectorului 5. iar din anul 1996 a fost ales deputat. Între 1996-1997 a fost chestor al Camerei Deputaților, iar în perioada 1997-2000 a fost secretar al Camerei Deputaților. Între anii 2000-2005 a fost vicepreședinte al Camerei Deputaților. În perioada 2005-2008 a fost deputat al Partidului Conservator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.