Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRM va întruni Consiliul Național: Ce vor stabili în cadrul Congresului

PRM

Partidul România Mare (PRM) va convoca, pe 1 octombrie 2016, Consiliul Național, ca un prim pas în organizarea viitorul Congres prin care PRM iși va alege noua conducere.

'Am decis că este nevoie ca Partidul să iși aleagă o nouă conducere printr-un Congres și primul pas în acest sens este convocarea Consiliului Național al Partidului, a declarat Prof. Adrian Popescu, președintele interimar al PRM, precizând că 'în ce mă privește, am decis să nu candidez pentru funcția de președinte, este timpul ca o nouă generație să vină și să ducă valorile acestui partid mai departe.'

Citește și: Raluca Prună, SUPĂRATĂ pe magistrații care îi cer DEMISIA

Partidul România Mare a reușit, în ciuda vicisitudinilor de ordin juritic, să meargă mai departe și a dovedit o strânsă coeziune a membrilor săi. În ultima ședinta de Birou Permanent, filialele județene ale PRM au dovedit că sunt prezente, unite și decise să înregistreze un procent foarte bun la alegerile din decembrie.

'Am convingerea că PRM va intra in Parlament în acest an, acolo unde de fapt îi este locul. Vrem să demonstrăm că PRM a fost, este și va rămâne singurul partid cu adevărat patriotic din România și că populația va știi că în noi va avea mereu un sprijin real', a afirmat Prof. Adrian Popescu, adăugând că 'mulțumesc președinților de filiale din țara, tuturor membrilor PRM, pentru sprijinul necondiționat pe care-l acordă actualei conduceri interimare, precum și pentru implicarea acestora în viitoarea luptă electorală care urmeaza.'

Forța Partidului România Mare stă în spiritul pe care, de-a lungul timpului, acest partid l-a avut asupra societății românești. PRM demonstrează că are putere să se reformeze, să aducă un suflu tânăr în rândurile sale și, mai mult, să rămână același reprezentant al iubirii de țară care, de fapt, l-a propulsat ca fiind cel mai apreciat partid naționalist din România. 'Vom fi iarăși ce am fost, și mai mult decât atât', a concis Prof. Adrian Popescu.

Contrar unor informații total nefondate, Partidul România Mare este înregistrat în Registrul Partidelor Politice la pozitia nr. 10, nu a fost niciodata radiat și, dimpotrivă, va merge la alegerile generale din decembrie cu intenția de a acumula un procentaj de 10% din intențiile de vot ale populației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.