Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidații Pro București 2020 pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector

Sursa: Inquam Photos / George Calin
Ponta Negoita

Generalul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central, este candidatul Alianței București 2020 pentru Primăria Generală a Capitalei, a anunțat miercuri liderul ProRomânia, Victor Ponta.

„Candidatul nostru la Primăria Capitalei este generalul Ioan Sîrbu. Este poate mai mult ca niciodată nevoie de cineva în București care să nu facă politică, o persoană care aproape un deceniu a condus unul dintre spitalele de marcă din România. Are o experiență medicală și administrativă importantă și e o persoană cu care Alianța București 2020 încearcă să creeze o alternativă.. Cred că obligația noastră a fost să creem o alternativă”, a anunțat Victor Ponta.

El a mai spus că la sectorul 1 candidat va fi doctorul Adina Albert, la sectorul 2 Florin Manea, la sectorul 3 pe Robert Negoiță, la sectorul 4 pe Gabriel Ispas, la sectorul 5 pe Ștefan Pirpiliu, iar la sectorul 6 pe Anca Bălășoiu.

„Sunt oameni tineri, dar cu experiență administrativă și cred că formează o echipă nu doar pentru București 2020, ci cred că formează o echipă pentru 2024. Peste tot în țară vrem să construim alternativă pentru 2024 și experiența de acum în condiții speciale ne va ajuta. Vreau să scăpăm de acest prizonierat - scap de PSD și vine PNL, scap de PNL și vine PSD”, a adăugat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.