Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România: Dragnea este cel care va plăti!

facebook.com
Pro Romania

Europarlamentaru Laurențiu Rebega (Pro România) explică pe pagina sa de socializare de ce îl interesează ce se întâmplă în PSD: ”este cel mai mare partid al țării, un partid care a marcat profund istoria post-decembristă a națiunii, dacă PSD este bolnav, este afectată întreaga societate românească. De aceea nu îmi este indiferent ce se întâmplă în principalul partid de guvernământ”, a explicat europarlamentarul.

Rebega își continuă analiza neiertătoare: ”Problema majoră a PSD pare a fi, pentru toată lumea din exterior, conducerea discreționară a lui Liviu Dragnea. Dar aceasta este doar o consecință. Cauza profundă a crizei din PSD este pierderea conținutului doctrinar al partidului. PSD nu mai este și nu mai poate fi un partid al claselor defavorizate. El a devenit un exponent al angajaților și al clienților statului, este un partid al Birocrației, un partid de dreapta, reacționar. Liviu Dragnea ar putea fi înlocuit, dar baza actuală a partidului, nu. Mai poate fi schimbată, într-un timp rezonabil, această bază? Din nou, nu! PSD a devenit prizonierul unui electorat pe care nu-l recunoaște și nu vrea să-l recunoască. Liviu Dragnea este doar cel care va plăti pentru această orbire colectivă”.

Citește și: Pro România profețește o schimbare majoră în PSD în câteva săptămâni

Europarlamentarul Pro România crede că ”soluția realistă – atât pentru PSD, cât și pentru sistemul politic românesc – este ca politicienii (cei din PSD, dar și mulți alții) să se trezească din iluzia aparențelor și să fie ceea ce sunt cu adevărat. Partidele clasice se erodează peste tot în Europa. Cauza profundă este aceeași: realitatea demografică și socială a trecut de un punct critic al reprezentativității pentru aceste partide. Și în România, alegerile care vor veni în 2019 și 2020 vor confirma tendința generală europeană”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.