Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România profețește o schimbare majoră în PSD în câteva săptămâni

facebook.com
Pro Romania

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) prevede o transformare majoră în PSD în câteva săptămâni plecând de la intervenția lui Ion Iliescu. ”Fără să dea nume, pe blogul său, Ion Iliescu a fost categoric: un partid condus nedemocratic nu poate conduce democratic o țară! Intervenția lui Ion Iliescu a fost un semnal. Penultimul. Ultimul va fi, probabil, în noiembrie”, este de părere europarlamentarul român.

Rebega explică schimbarea prin aceea că ”poți să te lupți cu adversarii externi până în pânzele albe, dar, când ai o revoltă în interior, cel mai bun lucru – și singurul, dacă vrei să supraviețuiești – este să te retragi și să-ți rezolvi problemele!”. El arată că ”PSD a purtat, în ultimul an și jumătate, războaie pe toate fronturile: cu președintele țării, cu Opoziția, cu Justiția, cu cetățenii care protestează, cu Bruxelles-ul, cu diverse ambasade străine... Cam ca un dulău frustrat care latră la toți trecătorii de pe stradă. Era normal ca o asemenea atitudine irațional-agresivă să fie nu doar ineficientă, ci și dăunătoare. Atât partidului, cât și țării. Și era normal ca o asemenea situație să genereze nemulțumiri interne. Revoltele unor membri nu au avut succes, până acum, din multe motive, pe care nu e locul să le analizez aici. Dar aceste nemulțumiri s-au accentuat serios în ultima vreme și nu sunt semne că Liviu Dragnea și apropiații săi ar fi înțeles ce se întâmplă cu adevărat în partid”.

Tocmai de aceea, crede europarlamentarul Pro România, intervenția lui Ion Iliescu a fost ”bomboana pe colivă”. ”O intervenție „stimulată” de un „fake news” bizar, difuzat cu o zi înainte, pe un canal de televiziune. Bătrânul președinte putea să nu reacționeze. Sau să dea, pur și simplu, o dezmințire. Dar a vorbit!”, indică Rebega sfârșitul lui Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.