Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România Hunedoara, condusă de un primar PSD: 'Dacă îmi dau demisia, pierd mandatul'

ponta

Primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu, actual membru PSD, va coordona activitatea filialei judeţene Hunedoara a partidului Pro România, până la alegerile pentru Parlamentul European, el menţionând joi că nu-şi va da demisia din rândurile social-democraţilor pentru că şi-ar pierde mandatul de edil.

"Dacă îmi dau demisia din PSD, îmi pierd mandatul de primar. (...) Cred că mi-am câştigat dreptul moral de a face politica pe care o doresc", a declarat Rîşteiu, într-o conferinţă de presă susţinută la Deva. Aceeaști situație este și în Timiș, acolo unde organizația județeană e condusă neoficial de primarul PSD din Variaș, Nicolae Birău.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

El a arătat că şi-a propus să contribuie la o nouă construcţie politică şi că nu are în plan să candideze pentru un mandat de parlamentar, preferând să rămână în administraţie.

"Eu nu vreau să ajung pe un post de parlamentar. Nu-mi doresc să fiu preşedintele unui partid în judeţul Hunedoara. Doresc să fiu un contributor al unei construcţii politice în care să fim mândri de cei care ne conduc", a spus Rîşteiu.

În ceea ce priveşte rezultatele propuse pentru alegerile europarlamentare, liderul filialei judeţene Hunedoara a Pro România a menţionat că ţinta propusă în zonă este realizarea unui scor mai bun decât media naţională.

O dată cu Emil Rîşteiu, în rândurile filialei Pro România au mai venit doi foşti consilieri judeţeni, Dacian Ciodaru şi Ioan Hojda, ambii membrii PSD, ei anunţându-şi demisiile din funcţiile în care au fost aleşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.