Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România încearcă o lovitură uriașă de imagine - Florin Călinescu ar putea candida la Primăria Timişoara

alchetron.com
Florin Calinescu

Potrivit unor surse din Pro România, reprezentanţii acestui partid negociază intens pentru o candidatură la Primăria Timişoara cu celebrul om de televiziune şi actor Florin Călinescu. Discuţiile sunt purtate chiar de către liderul formaţiunii, Victor Ponta, iar juratul de la „Românii au talent” n-a spus nu, potrivit debanat.ro.

Partidul fostului premier Victor Ponta încearcă să dea o colosală lovitură de imagine, invitându-l pe cunoscutul actor Florin Călinescu să candideze la Primăria Timişoara. Potrivit unor surse din partid, celebrul om de televiziune nu ar fi zis nici da, dar nici nu. Respectiv, ar fi de acord cu o candidatură, dar ca independent, şi susţinut nu doar de Pro România, ci şi de alte formaţiuni politice şi societatea civilă, care îşi doresc schimbarea administraţiei Robu.

Citește și: Ieșire de ultim moment a lui Florin Călinescu! Vedeta PRO TV râde de Liviu Dragnea

Discuţiile din partea Pro România cu Florin Călinescu vor fi continuate chiar de preşedintele Victor Ponta. De menţionat că renumitul actor este timişorean de baştină, absolvent de CD Loga. Călinescu a mai cochetat cu politica, în 2008 candidând pentru un colegiu de senator în judeţul Argeş din partea PNL, dar fără succes. Mai trebuie spus că despre o candidatură a lui Călinescu la Primăria Timişoara s-a mai vehiculat în trecut, cel mai intens în anul 2000. În ultima perioadă, juratul de la „Românii au talent” s-a evidenţiat prin critici extrem de dure la adresa Guvernului PSD-ALDE, dar mai ales a lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.