Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRO România și ALDE au rupt lanțul de iubire: cele două partide au încetat procedura de fuziune; schimbări în structura PRO România

Facebook
pro romania alde

Congresul Național al PRO România, reunit în ședință extraordinară vineri, 26 februarie, a decis încetarea procedurii de fuziune cu ALDE.

Tot astăzi, Congresul Național a decis redenumirea și restructurarea Biroului Executiv (BEx). Astfel, potrivit noului statut, Biroul Executiv Național (BEN) rămâne structura executivă a partidului, asigurând conducerea curentă și operativă, având însă o componență extinsă, respectiv:

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

- Președintele PRO România;

- Președintele Consiliului Național;

- 4 Prim-vicepreședinți;

- Secretarul General;

- 10 vicepreședinți regionali aleși pe cele 9 regiuni de dezvoltare și Diaspora.

„Parte din BEN va fi și președintele Consiliului Național, for ce va funcționa ca o platformă de analiză, dezbatere și elaborare de programe și politici publice, precum și de oferire a soluțiilor alternative programelor de guvernare ale partidului/coaliției aflate la guvernare.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Aceste schimbări structurale au rolul de a asigura consolidarea echipei partidului, în sensul îndeplinirii misiunii PRO România de a lupta pentru ca drepturile românilor să fie respectate. Acest lucru este posibil atât cu sprijinul echipei existente, cât și prin implicarea altor persoane care îmbrățișează viziunea și valorile PRO România”, au declarat reprezentanții PRO România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.