Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România, susținere fățișă pentru Corina Crețu

Corina Cretu New Europe

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, ales astăzi vicepreședinte Pro România pe relația cu instituțiile europene, i-a luat apărarea comisarului european Corina Crețu în disputa cu PSD.

”Un comisar acuză”, își intitulează Rebega postarea de pe pagina de facebook în care se dezlănțuie împotriva PSD și în sprijinul Corinei Crețu: ”Doamne, dragii mei, pe ce lume trăim?! România are un comisar european. Bine, ar fi avut oricum, în calitate de stat-membru. Dar Corina Crețu este comisarul european pe dezvoltare regională. Adică unul dintre cele mai serioase și mai importante posturi din Comisia Europeană. Un comisar care are un buget uriaș și niște responsabilități pe măsură. Dezvoltarea regională este, pentru România, șansa uriașă de a se apropia mai repede de nivelul de dezvoltare mediu al Uniunii Europene. Bun! Și acest comisar, doamna Corina Crețu, vine în România și spune autorităților: „avem bani, depuneți proiecte!”, iar cei care ar trebui să se mobilizeze exemplar pentru a absorbi aceste fonduri nu numai că nu fac nimic, dar mai și aruncă vina în spatele comisarului care se roagă de ei!”

Tirada împotriva PSD nu se oprește aici: ”Cât de ticălos trebuie să fii ca să blochezi dezvoltarea țării?! Cât de ticălos trebuie să fii ca să omori șansele tinerilor României?! De ce, oare, nimeni nu iese în stradă pentru a o susține pe doamna Crețu? Haideți, frați români, să fim și pro, nu numai contra! Haideți să susținem dezvoltarea României!”, mai scrie europarlamentarul Laurențiu Rebega.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.