Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro TV a rămas fără 'VOCE': Cum a fost 'umilit' postul TV de turcii de la Kanal D la capitolul audiență

vocearomaniei.protv.ro
vocea romaniei

Noul serial Mireasa din Istanbul începe să dea rezultate pentru Kanal D și să producă schimbări în clasamentele de audiență de vineri seara, când se întâlnesc cele două talent show-uri X Factor și Vocea României (ultima rundă de dueluri).

Iată câteva dintre schimbări:

  • Kanal D a ajuns lider la nivel național, în condițiile în care săptămâna trecută, pe același interval postul era pe trei.
  • La orașe, Kanal D are cifre cu un sfert mai mari decât săptămâna trecută și a urcat pe doi peste Antena 1.
  • Și pe publicul comercial, Kanal D a avut o creștere, în timp ce Antena 1 a obținut cifre mai mici.

Citește și: Dezvăluiri BOMBĂ ale avocatului fostului principe Nicolae: 'În spatele ieşirii din succesiune se află două persoane importante din familia regală'

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii de vineri, pe intervalul Vocea României:

Kanal D a fost liderul la nivelul întregii țări cu o medie de 1,3 milioane de privitori, media pe minut. Pro TV a fost al doilea, cu cifre sub ediția de săptâmâna trecută, când avea aproape 1,4 milioane de privitori. Scădere ușoară și pentru Antena 1 care ajunge pe locul al treilea. TVR a intrat pe cinci, cu inaugurarea meciului Ion Oblemenco din Craiova, urmată de meciul amical dintre Universitatea Craiova și Slavia Praga.

Pro TV a fost lider la orașe cu Vocea României, având cifre ușor peste ediția de săptămâna trecută. Kanal D a fost a doua televiziune, urcând peste Antena 1.

Dacă săptămâna trecută Kanal D avea o medie de 450.000 de persoane, săptămâna aceasta postul a urcat la o medie de 642.000 de persoane. Pe de ală parte, Antena 1 a scăzut de la 570.000, media de săptămâna trecută, la 470.000.

Citește și: În plin scandal cu familia regală și criticat dur de mama sa, fostul principe Nicolae primește un nou 'atac': 'Dacă are intenții bune...'

Creștere de audiență pentru Pro TV și pe publicul comercial: aproape 400.000 a fost media de vineri seara. Antena 1 a avut poziția a doua cu emisiunea The Wall și X Factor, pe interval. De la o medie de 315.000 , săptămâna trecută, Antena 1 a avut aseară 260.000, media de privitori cu vârste între 18 și 49 de ani, anunță Paginademedia.ro.

Și aici Kanal D a înregistrat cifre în creștere: de la o medie de 115.000 de persoane, postul a ajuns cu serialul turcesc la 173.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.