Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme cu legea pentru şeful partidului lui Emmanuel Macron

Le Parisien
Richard Ferrand

Şeful grupului parlamentar al partidului preşedintelui francez Emmanuel Macron a fost audiat de poliţie în cadrul unei investigaţii asupra unei afaceri imobiliare din 2011, au anunţat vineri autorităţile.

Procurorul din Brest, Eric Mathais, a confirmat pentru agenţia DPA că Richard Ferrand, şeful partidului centrist al lui Macron, La Republique en Marche (Republica în Marş, LREM) în Adunarea Naţională, a fost audiat cu o zi înainte, transmite şi agerpres.

Un bloc de locuinţe S-A PRĂBUŞIT în Italia. Mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături

În iunie, Mathais a deschis o anchetă preliminară asupra închirierii în 2011 de către o asociaţie de asigurări de sănătate condusă de Ferrand a unei proprietăţi de la partenerul său.

Ferrand şi-a apărat în mod repetat acţiunile, declarând că acest contract cu partenerul său a fost cel mai bun dintre cele trei oferte prezentate fondului de asigurări Mutuelles de Bretagne.

Ferrand, un aliat apropiat al lui Macron, a fost numit ministru pentru coeziunea teritorială în primul guvern format după ultimele alegeri din 7 mai.

Cu toate acestea, el nu a fost nominalizat din nou în remanierea ce a urmat după alegerile parlamentare de luna trecută, candidând în schimb cu succes la preşedinţia LREM, formaţiune majoritară în Adunarea Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.