Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme în Prahova - 20 dintre cei 121 de pacienţi nou diagnosticaţi cu COVID-19 sunt copii sau adolescenţi

AFP
coronavirus

Judeţul Prahova înregistrează, duminică, un nou record în ceea ce priveşte numărul de noi infectări cu virusul SARS-CoV-2 în rândul copiilor şi adolescenţilor, 20 dintre cei 121 de pacienţi nou diagnosticaţi fiind din categoria de vârstă de sub 18 ani, potrivit news.ro.

Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, dintre pacienţii nou diagnosticaţi cu COVID-19, 27 sunt din categoria de vârstă 40-49 de ani, 23 au între 50 şi 59 de ani iar 21 au între 30 şi 39 de ani.

Numărul de 20 de infectaţi în rândul copiilor şi adolescenţilor reprezintă un nou record înregistrat la nivelul judeţului Prahova, după ce, în 22 octombrie, fuseseră 19 diagnostice la persoane sub 18 ani.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

De la începutul pandemiei, la nivelul judeţului Prahova, 9765 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 319 pacienţi au decedat, cea mai tânără vicim având 18 ani.

În spitalele din judeţ sunt 412 paturi alocate pacienţilor cu COVID-10, iar dintre acestea 373 de paturi sunt ocupate. La terapie intensivă nu există locuri libere în spitalele din Prahova.

Judeţul înregistrează o incidenţă cumulată a cazurilor active în ultimele 14 zile de 1,74 la o mie de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.