Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari la Constanța - Aproape 260 de cazuri în 24 de ore, cele mai multe de la debutul pandemiei

CECCAR Business Magazine
Constanta oras

Prefectura Constanţa a anunţat că 259 de cazuri de COVID-19 s-au înregistrat în judeţ în ultimele 24 de ore, acestea fiind cele mai multe descoperite de la începutul pandemiei. Dintre acestea, 62 provin de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din localitatea Negru Vodă, potrivit news.ro.

Prefectura Constanţa a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că din cele 62 de cazuri de la Negru Vodă 56 sunt în rândul beneficiarilor şi şase în rândul angajaţilor.

"Numărul mare de cazuri înregistrat astăzi pentru judeţul Constanţa este determinat, în primul rând, de apariţia unui focar la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Sf. Andrei din localitatea Negru Vodă. Acolo sunt confirmate 62 de cazuri COVID-19 (6 provenind din rândul personalului centrului şi 56 din rândul beneficiarilor). Facem precizarea că în centrul din Negru Vodă sunt, în total, 60 de beneficiari şi 56 de angajaţi”, se arată în comunicat.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

Sursa citată a menţionat că, din totalul de 62 de persoane infectate, 10 au fost internate, cu simptome uşoare, la Secţia Exterioară Agigea, restul fiind carantinate în centru, acolo unde se află sub supravegherea personalului. De asemenea, un medic de familie va oferi asistenţă de specialitate, în fiecare zi.

Patru beneficiari ai centrului, care nu au fost confirmaţi cu noul coronavirus, au fost izolaţi de ceilalţi.

Prefectura a mai precizat că în paralel, în tot judeţul, DSP Constanţa a iniţiat anchete epidemiologice, pentru a determina dacă se constituie şi alte focare.

De la începutul pandemiei, în judeţul Constanţa au fost confirmate 5.749 de cazuri, iar 259 dintre acestea au fost în ultimele 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.