Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari pentru un bărbat din Negreşti Oaş - A fost reţinut în ajunul Crăciunului pentru cămătărie

telem.ro
inselaciune

Un bărbat de 40 de ani din oraşul Negreşti Oaş a fost reţinut de către poliţiştii sătmăreni pentru cămătărie, fiind ridicate şi mai multe bunuri, potrivit buletinului de presă transmis marţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, potrivit AGERPRES.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la Investigaţii Criminale au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza oraşului Negreşti Oaş, la locuinţele unui bărbat, de 40 de ani, din localitate, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de camătă.

Citește și: Vladimir Putin AMENINȚĂ: Rusia are rachete hipersonice care pot distruge orice sistem antibalistic al SUA

"În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 4.850 de euro, 1.365 de lei, telefoane mobile, mai multe carduri bancare, diverse înscrisuri/documente, precum şi un autoturism în valoare de aproximativ 8.000 de euro. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 9.000 de articole pirotehnice. Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept", precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de camătă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi al poliţiştilor criminalişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.