Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari peste Prut înaintea alegerilor prezidenţiale: Un candidat, 'tras pe linie moartă'

republica moldova

Curtea de Apel a admis solicitarea CEC privind excluderea candidatului la prezidenţiale Inna Popenco, din partea Mişcării Social-Politice „Ravnopravie”.Cererea a venit în contextul examinării contestaţiei depuse la CEC de către concurentul electoral Silvia Radu, care relevă că Inna Popenco, concurentul electoral desemnat de Mişcarea Social-Politică „Ravnopravie”, a folosit, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile Preşedintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016, mijloace băneşti nedeclarate, anunţă jurnal.md.

După ce Curtea de Apel a exclus-o pe Inna Popenco din cursa electorală, aceasta a venit cu o reacție la decizia luată de instanță. Popenco cataloghează decizia ca fiind o represiune asupra ei, iar motivul invocat este unul absurd, scrie aceasta într-o postare pe Facebook.

Popenco mai îndeamnă susținătorii Patridului Șor să iasă la un protest în fața Curții Supreme de Justiție.

„Acum, însă, noi ne-am convins încă o dată că în Moldova nu este democrație, iar politicienii și-au pierdut cu totul conștiința. Noi vom contesta decizia de astăzi a Curții de Apel la Curtea Supremă de Justiție. Noi îi îndemnăm pe toți susținătorii noștri, pe toți cei care sunt împotriva acestui regim să vină la Curtea Supremă de Justiție la un miting de protest. Despre ora și locul protestului o să vă înștiințăm adăugător”, scrie Inna Popenco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.