Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru cel mai bine plătit magician din lume: David Copperfield, OBLIGAT în instanță să îşi dezvăluie un truc faimos

David Copperfield

Iluzionistul american David Copperfield a fost obligat să îşi dezvăluie un faimos truc după ce un spectator a pretins că a fost rănit în timpul unui număr de magie în Las Vegas, anunţă BBC, conform news.ro.

Turistul britanic Gavin Cox, în vârstă de 58 de ani, a intentat un proces pentru neglijenţă, după ce a participat la un cunoscut număr al magicianului, "Lucky #13".

Cox şi-a dislocat umărul şi pretinde că de atunci are dureri cronice şi leziuni ale creierului.

Copperfield a realizat numărul de magie de sute de ori fără niciun incident.

Trucul "Lucky #13" al iluzionistului în vârstă de 61 de ani presupune implicare a 13 spectatori, aleşi la întâmplare, care dispar pe scenă. Marea surpriză este când iluzionistul îi arată pe cei 13 în spatele camerei.

Avocaţii lui David Copperfield, cel mai bine plătit magician din lume, au susţinut că dezvăluirea trucului ar dăuna financiar magicianului, însă un judecător din Las Vegas a cerut explicarea numărului.

Un gigant autohton vrea să dea lovitura decisivă concurenţei: Ce pregăteşte în acest an

Chris Kenner, producătorul executiv al lui Copperfield, a prezentat marţi secretul trucului în instanţă.

După ce cortina coboară, cei 13 participanţi de pe scenă, se grăbesc prin pasaje de scenă în afara complexului din Las Vegas unde are loc spectacolul. Ei părăsesc clădirea şi apar din nou în spatele teatrului.

Cox, care locuieşte în Kent, a căzut în timp ce era condus prin aceste pasaje. El a fost dus la spital cu un umăr disclocat. Bărbatul afirmă că doctorii i-au pus mai târziu un diagnostic de leziuni ale creierului. Avocatul său cere plata a 400.000 de dolari (239.000 de lire sterline) cheltuieli medicale, potrivit NBC News.

Benedict Morelli, avocatul lui Cox, a declarat că "era o datorie a inculpatului de a asigura protecţia participanţilor din sală".

Când Morelli l-a întrebat pe Copperfield dacă rănirea spectatorului s-a produs sau nu din vina lui, magicianul a răspuns: "Ar depinde de ce s-a întâmplat. Dacă am făcut ceva greşit, ar fi din vina mea".

Cox susţine că erau resturi de materiale de construcţie şi praf pe treptele pe care a păşit, însă Copperfield a explicat că a mers pe acelaşi traseu înainte şi totul era curat.

Procesul va continua, iar Copperfield va depune mărturie din nou marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.