Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru George Simion: 12 deputați AUR vor să treacă la PNȚCD și să facă grup parlamentar

Radu Pop
captură facebook
George Simion

Liderul AUR George Simion a confirmat pentru alba24.ro, pe 1 mai 2022, ca un grup de 12 deputati din AUR au negociat sa plece „în masă” la PNTCD si sa faca grup parlamentar in Camera Deputatilor, printre acestia fiind si deputatul Daniel George Rusu de la Alba, motiv pentru care l-a dat afara din partid.

“12 deputați, printre care și cel din Alba, au avut o serie de cerințe printre care și o garanție scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat și la alegerile viitoare. Atunci ar fi avut loc o negociere a grupului de deputați pentru o posibilă plecare în masă către PNȚCD. Din tot grupul de deputați, doar cel din Alba, a luat hotărârea să plece din partid”, a declarat George Simion pentru alba24.ro.

Informatia privind plecarea unui grup mare de deputati din AUR spre PNTCD a fost dezvaluita in premiera de STIRIPESURSE.RO pe data 15 aprilie, cand, citand multiple surse parlamentare, au aratat ca “intre 16 si 20 de deputati din mai multe grupuri politice, inclusiv nemultumiti din PNL, sunt in discutii pentru a trece la PNTCD si a forma grup parlamentar, o parte dintre acesti deputati avand deja o discutie cu conducerea PNTCD, sustin multiple surse politice. Discutii similare exista si cu câțiva senatori”.

In urma acestui scandal, George Simion l-a exclud din AUR la finele acestei saptamani pe deputatul Daniel George Rusu, inlocuindu-l la conducerea AUR Alba cu Mircea Trifu.

Deputatul fost AUR Daniel George Rusu a declarat pentru presa locala ca va continua sa sustina cauza nationala si ca se va orienta spre un partid de dreapta in care sa continue lupta pentru Romania.

Duminică dimineața, 1 mai, Daniel Gheorghe Rusu a scris intr-o postare pe Facebook că ”din păcate George nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac!”.

In raspuns, Simion l-a facut "tradator", acesta anuntand intr-o postarea luni de "la 19:00 avem reconstituirea Filialei Alba, la Hotel Cetate, în prezența maestrului Dorel Vișan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.