Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Grindeanu: Pârât de miniştrii ALDE (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

După ce STIRIPESURSE.RO a scris în exclusivitate despre nemulţumirile miniştrilor la adresa premierului Grindeanu, informaţiile sunt confirmate şi din alte surse. Evaluările miniştrilor sunt în primă desfăşurare la PSD şi la ALDE, iar oamenii lui Tăriceanu nu au ezitat să-l pârască pe premier.

Miniştrii ALDE au fost puşi la partid să scrie autoevaluări în care să dea detalii despre propria activitate şi despre activitatea Guvernului. Potrivit unor surse citate de Antena 3, cei patru oameni ai lui Tăriceanu din Guvern s-au plâns că premierul nu-şi consultă miniştrii când ia anumite decizii, că nu-şi trimite oamenii la comisiile parlamentare să urmărească traseul legilor şi că a trimis la parlament proiecte legislative fără o consultare prealabilă în Guvern.

În paralel, la PSD are loc o altă evaluare a miniştrilor, anunţată în ultimele săptămâni de Liviu Dragnea. Evaluarea a început de mai bine de 10 zile, iar până miercuri fuseseră evaluaţi 11 membrii ai Cabinetului Grideanu, după cum a notat stiripesurse.ro în exclusivitate.

Tensiunile dintre Guvern şi Coaliţia PSD-ALDE au ieşit la suprafaţă în ultimele două zile şi din declaraţiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu şi de Sorin Grindeanu. Liderul ALDE l-a acuzat pe premier că Guvernul nu-şi asumă proiecte importante de legi, iar Grindeanu i-a răspuns ironic preşedintelui Senatului pe acestă temă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.