Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răscoala miniștrilor împotriva premierului: Blochează Programul de guvernare/ SURSE

sah

STIRIPESURSE.RO a relatat încă de săptămâna trecută despre tensiunile tot mai mari existente între Palatul Victoria și Coaliția de guvernare PSD-ALDE. Lucrurile par că evoluează foarte rapid și de-click-ul pare mai aproape ca oricând. Miniștrii se plâng la partid că premierul ar întârzia intenționat aplicarea Programului de guvernare și că multe măsuri nu pot intra în vigoare din această cauză. La Coaliție au ajuns mai multe astfel de plângeri ale majorității membrilor Cabinetului Grindeanu.

Sute de mii de români se pot pensiona cu doi ani mai devreme

Surse din cadrul conducerilor PSD și ALDE susțin că ”este un adevărat pelerinaj al miniștrilor pe la partid” care se plâng de imposibilitatea punerii în aplicare a ceea ce s-a convenit ”din cauza premierului”, au declarat pentru stiripesurse.ro surse bine informate.

”Se anunță o analiză foarte serioasă și aplicată cât de curând pentru că lucrurile nu mai pot trena așa! Ori ori...”, a indicat un înalt lider al Coaliției majoritare pentru stiripesurse.ro care e de părere că ”omul nostru a devenit omul sistemului, omul servicilor”.

Președintele PSD Liviu Dragnea a refuzat să comenteze luni pe marginea informațiilor privind tensiunile, dar a declarat că o analiză se va face în curând, semn că lucrurile evoluează interesant.

Potrivit datelor noastre va fi mai mult decât o simplă remaniere și nu are mira pe nimeni dacă vara calendaristică ar debuta cu oameni noi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.