Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Orban și Cîțu: un `indecis` a câștigat șefia unei organizații județene

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Deputatul Gabriel Avrămescu a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Buzău la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean PNL Buzău desfăşurat sâmbătă la Patinoarul Buzău. Deocamdată, Gabriel Avrămescu nu a formulat nicio opțiune pentru tabăra Orban sau tabăra Cîțu.

Deputatul Gabriel Avrămescu şi-a adjudecat, sâmbătă, postul de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Buzău la capătul unei confruntări electorale unde a avut doi contracandidaţi. Avrămescu a obţinut 345 voturi, Valeriu Marcu-5 voturi iar Mircea Ion-1 vot din totalul de 376 de delegaţi prezenţi la lucrări, informează News.ro.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Buzău au participat în calitate de invitaţi vicepreşedintele regional al PNL Victor Paul Dobre, şeful Cancelariei Primului-Ministru şi purtător de cuvânt al PNL, deputatul Ionel Dancă şi deputatul George Stângă, preşedinte al PNL Galaţi.

„Astăzi delegaţii la conferinţa judeţeană mi-au acordat încrederea pentru un mandat ales şi nu numit cum a fost până acum, aşa cum aţi văzut avem o organizaţiei unită, pregătită de treabă, pregătită să câştige alegerile şi sunt mulţumit că toţi cei care au fost astăzi prezenţi aici au văzut că renaştem, că începem să creştem şi să ne ridicăm. De asemenea, mă bucur că am ieşit cu o echipă unită din aceste alegeri interne. Urmează organizarea cu adevărat politică a partidului numirea secretarului general, secretarilor adjuncţi, numirea responsabililor de zonă, de localităţi, de reţele electorale practic bucătăria internă a unui partid. Asta urmează pentru că noi ştim ce avem de făcut”, a spus preşedintele PNL Buzău Gabriel Avrămescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.