Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru site-urile de vânzări din SUA în urma cererii record de bilete pentru 'Avengers: Endgame'

cnet.com
avengers endgame

Cererea record de bilete în avans pentru pelicula "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului" a cauzat probleme de funcționare pentru site-urile specializate în vânzări din SUA, relatează variety.com, potrivit Mediafax.

Reprezentanții platformei online Fandango au susținut că toate biletele disponibile în avans pentru producția studiourilor Marvel au fost cumpărate în șase ore de la punerea în vânzare.

Filmul a doborât un record deținut anterior de pelicula "Star Wars: The Force Awakens/ Războiul Stelelor: Trezirea Forței", de J. J. Abrams, lansat în 2015.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului" a înregistrat o performanță impresionantă și pe Atom Tickets. Reprezentanții companiei au afirmat că cererile de bilete din prima zi au fost de patru ori mai mari decât la "Aquaman" (2018), de James Wan, pelicula care deținuse anterior recordul de vânzări pe site.

Pagina online a AMC Theaters nu a putut procesa comenzi timp de câteva ore. "Vrem ca toată lumea să-și poată cumpăra bilete pentru «Avengers: Endgame», însă se pare că am fost loviți de Thanos. Încercăm să aducem lucrurile la normal și, între timp, vă rugăm să continuați să încercați site-urile noastre și ale partenerilor noștri!", se arată într-un mesaj al AMC publicat pe platforma de micro-blogging Twitter. AMC a anunțat, în jurul orei locale 13.30, că site-ul funcționa din nou, dar că aplicația sa încă nu era disponibilă.

Citește și: Compania Walt Disney a fost chemată în instanță pentru că defavorizează angajatele din punct de vedere salarial

Purtătorii de cuvânt ai lanțului de cinema Alamo Drafthouse și-au cerut scuze pe site-ul companiei pentru întârzierile întâmpinate în timpul tranzacțiilor: "Ne pare rău tuturor. Dacă citiți mesajul în acest moment, atunci ați avut, în această dimineață, o experiență frustrantă în încercarea de a vă cumpăra biletele pentru «Avengers: Endgame». Suntem la fel de pasionați de aceste filme ca voi și detestăm să vedem cum entuziasmul vă este strivit de probleme tehnice. Vă mulțumim că ați rămas alături de noi. Se pare că situația a revenit la normal, așa că am adunat o echipă de supereroi în IT pentru a ne asigura că nu vom mai întâmpina o asemenea problemă".

Cel mai recent film din seria "Răzbunătorii", "Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului" a fost lansat în 2018. Acesta a avut cel mai bun profit în weekendul premierei, 27-29 aprilie, înregistrând încasări de 257,7 milioane de dolari în America de Nord. Anterior, recordul fusese deținut de pelicula "Star Wars: The Force Awakens/Războiul Stelelor: Trezirea Forței", cu 247,9 milioane de dolari.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului", de Anthony și Joe Russo, va avea premiera pe marile ecrane pe 26 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.