Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme serioase pentru rudele lui Dinu Patriciu: Văduva și fiicele fostului miliardar, executate silit

dinu patriciu

Probleme serioase pentru moștenitoarele lui Dinu Patriciu. Rudele fostului miliardar au fost, recent, executate silit de către BRD pentru o datorie. În total, văduva și fiicele lui Dinu Patriciu sunt chemate în instanță în 50 de procese de executare silită.

„Admite cererea formulată de petentul BEJ Miu și Partenerii. Încuviinţează executarea silită ce face obiectul dosarului de executare silită nr. 156/2017/2018, pentru recuperarea creanţei în valoare de 46.852,30 lei, precum și a cheltuielilor de executare, împotriva debitoarelor moștenitoare Ana Patriciu, Maria Patriciu, Sabina Patriciu și Dana Rodica Patriciu în limita activului moștenirii debitorului defunct Dan Costache Patriciu, la cererea creditorului BRD GROUPE SOCIETE GENERALE S.A., prin toate modalitățile prevăzute de lege. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită. Prezenta încuviinţare a executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării. Fără cale de atac”, se arată în decizia luată de Judecătoria Sectorului 1 pe 14 martie 2018. BRD le chemase în instanță pe Ana Patriciu, Maria Patriciu, Sabina Patriciu și Dana Rodica Patriciu, potrivit cancan.ro.

Acţiune de forţă împotriva unui ministru-cheie: Se cere DEMITEREA acestuia

Rudele lui Dinu Patriciu nu s-au înțeles nici acum în privința împărțirii averii lui Dinu Patriciu, dosarul fiind încă pe rol. Miliardarul a făcut tot posibilul pentru a o dezmoșteni pe mama lui Andrei Ștefan, Dana Patriciu. Suferind de cancer, Dinu Patriciu și-a făcut testamentul cu un an înainte de a muri.

“Las fiicelor mele, Ana Patriciu și Maria Patriciu, o cotă totală de 82,5 % din întreaga mea avere, fostei soții, Sabina Patriciu, o cotă de 5% din masa succesorală, iar partenerei de afaceri Melanie Chen 12,5%”, decidea Dinu Patriciu prin testament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.