Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme URIAȘE pentru PSD: UDMR pune condiții pentru a vota Legea pensiilor

Inquam Photos / Octav Ganea
kelemen hunor Inquam Photos

PSD are probleme uriașe în asigurarea majorității în Camera Deputaților, la legi importante, așa cum este Legea pensiilor. După scandalul din Comisia de muncă, acolo unde, inițial, PSD fusese de acord cu un amendament al UDMR, iar după o pauză de consultări l-au respins, acum liderul UDMR, Kelemen Hunor, arată că UDMR va merge până la capăt cu amendamentul privind persoanele cu dizabilități și este chiar posibil ca deputații formațiunii să nu voteze Legea pensiilor.

”Trebuie să spunem cel puțin două lucrurui. Legea pensiilor e o lege mai bună decât legea actuală, dar trebuie tratată mai serios problema persoanelor cu dizabilități. Noi am introdus un amendament și în Comisie s-a votat amendamentul nostru, iar după pauză l-au respins Nu se poate. Aceste persoane trebuie să se regăsească în sistem, este cererea noastră. În acest moment se discută și se va discuta în continuare și eu sper că se va găsi o soluție. Amendamentul există și noi îl vom susține și când ajunge în plen.Mai mult nu pot să spun, până când nu se votează, să vedem ce se întâmplă cu acest amendament. Noi am avut vreo 6-7 amendamente, nu știu de ce au fost respinse, e o procedură ce nu trebuie să devină o cutumă, reluarea votului.

Din punctul nostru de vedere nu trebuie să devină o cutumă ca dacă pierzi la un vot să revi peste 10 minute cu reluarea votului, doar pentru că nu ți-a convenit rezultatul.”, a declarat Kelemen Hunor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.