Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme uriașe în Germania: Autostrăzile sunt blocate tot mai des de mașinile electrice cu bateriile descărcate

smartcitiesworld.net
masina electrica masini electrice

Probleme uriașe în Germania: Autostrăzile sunt blocate tot mai des de mașinile electrice cu bateriile descărcate

Mașinile electrice par să creeze tot mai multe probleme proprietarilor. Pe autostrăzile și drumurile din Germania apar ambuteiaje tot mai dese, cauzate de mașinile electrice rămase cu bateriile descărcate, anunță bugetul.ro.

Din ce în ce mai multe mașini electrice sunt blocate pe autostradă cu bateria goală. Experții explică germanilor ce este cel mai bine de făcut în acest caz .

Mașini electrice fără electricitate

Din ce în ce mai multe vehicule electrice circulă pe strazile din Germania. Dar odată cu creșterea numărului acestor vehicule, tot mai multe mașini electrice cu bateriile goale ajung pe marginea autostrăzilor. Este și mai rău, însă, când șoferul nu mai poate trage mașina pe o parte.

Acest lucru se poate întâmpla rapid într-un ambuteiaj, de exemplu. Mulți șoferi transpira când își imaginează un astfel de scenariu. Pentru că, dacă ai un motor cu ardere care a rămas în pană, poți pur și simplu să folosesti o canistră de carburant pentru a ajunge la cea mai apropiată benzinărie. Acest lucru nu este posibil cu masina electrică. Într-un astfel de caz, experții recomandă să rămâi calm și să urmezi sfaturi practice.

Nu vă fie frică de ambuteiaje

Experții vor să înlăture frica de blocaje a șoferilor cu mașini electrice. O purtătoare de cuvânt a explicat că bateriile goale sunt „doar în foarte puține cazuri cauza defecțiunilor”. Cu toate acestea, experții recomandă să planificați bine o călătorie, deoarece blocajele în trafic pot apărea rapid, mai ales vara. Dacă mașinile electrice rămân blocate pe autostradă cu bateria descărcată, serviciul de depanare poate oferi un remediu. În prezent, însă, acest lucru funcționează doar prin tractarea vehiculului, scrie Karlsruhe-Insider.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.