Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procedurile pentru arestarea lui Hrebenciuc si Adam merg inainte

COMISIE

Procedurile privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor Ioan Adam si Viorel Hrebenciuc merg inainte. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor s-a reunit sambata pentru a inainta cererea procurorilor DNA care Comisia Juridica a Camerei.

"Respectam procedurile. Am convocat Biroul Permanent asa cum prevede legea. Am inaintat cereile procurorilor Comisiei Juridice care va intocmi un raport. Incepand de la 12:20 cei doi parlamentari pot consulta dosarul la Biroul Permanent", a precizat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

Desi membru in Biroul Permanent, Viorel Hrebenciuc nu s-a prezentat la aceasta sedinta.

Citeste si: ACL: Vom vota pentru incuviintarea arestarii lui Hrebenciuc si Adam

Comisia Juridica trebuie sa intocmeasca in trei zile un raport privind solicitarea procurorilor de arest preventiv pentru deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Acestia se pot prezenta la dezbaterile Comisiei cu avocati pentru a-si sustine punctul de vedere. Comisia poate cere o prelungire a termenului de 3 zile, insa in absenta unei astfel de prelungiri ei ar trebui sa se pronunte cel tarziu miercuri.

Camera Deputatilor mai are pe agenda sa o solicitare de arestare preventiva pentru deputatul Ion Dinita, acuzat de complicitate la abuz in serviciu si luare de mita in dosarul sefului CJ Brasov Aristotel Cancescu. Plenul Camerei va decide luni daca incuviinteaza arestarea sam dupa ce saptamana aceasta Comisia Juridica a respins cerea procurorilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.