Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul actriţei Lori Loughlin a fost programat să înceapă în octombrie - Cum îi înşela actriţa pe copii

www.bostonglobe.com
Lori Loughlin

Procesul actriţei Lori Loughlin, al soţului ei şi al altor şase persoane, acuzaţi de înşelătorie privind admiterea copiilor lor la universităţi de elită din SUA, este programat să înceapă pe 5 octombrie, a decis joi un judecător federal, potrivit news.ro.

Actriţa Lori Loughlin şi soţul ei, Mossimo Giannulli, au pledat „nevinovat” pentru trei capete de acuzare în cazul înşelătoriei pentru dobândirea de locuri pentru copii la universităţi americane de elită. Ei sunt acuzaţi de date de mită, spălare de bani şi fraudă. Cei doi ar fi plătit 500.000 de dolari pentru ca fiicele lor să fie admise la USC (University of Southern California).

Citeşte şi: ICCJ stabileşte termen de două luni în procesul lui Mircea şi Vlad Cosma, în care trebuie să stabilească definitiv unde se va rejudeca dosarul

Avocaţii cuplului au susţinut, în documente depuse săptămâna aceasta, că noi informaţii arată că agenţii FBI au hărţuit principalul martor în caz, Rick Singer, pentru a-i ademeni pe cei doi în investigaţie şi că au ţipat în mai multe rânduri la martor. Apărarea acuză procutorii că au avut un comportament nepotrivit în acest caz.

În luna aprilie a anului trecut, zeci de părinţi au fost acuzaţi de dare de mită, iar între ei se numără actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin. Operaţiunea a fost denumită de FBI „Varsity Blues”.

Huffman, care a pledat „vinovat”, a executat o pedeapsă de 11 zile de închisoare şi a efectuat muncă în folosul comunităţii.

Loughlin şi Giannulli au pledat „nevinovat” pentru acuzaţii de fraudă, spălare de bani şi dare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.