Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul lui Ryan Giggs, acuzat de agresiune împotriva fostei sale prietene şi a surorii acesteia, a fost amânat din lipsă de spațiu în instanță

Ryan Giggs

Procesul lui Ryan Giggs, fostul mare fotbalist galez al lui Manchester United, a fost amânat pentru 8 august din cauza lipsei de spaţiu în instanţă, a anunţat marţi BBC, citată de Reuters.

Fostul selecţioner al naţionalei Ţării Galior este acuzat de comportament coercitiv şi de agresiune împotriva fostei sale prietene şi a surorii acesteia. Procesul la un tribunal din Manchester trebuia să înceapă pe 24 ianuarie.

Giggs, în vârstă de 48 de ani, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile şi rămâne eliberat pe cauţiune.

"Din păcate, a devenit necesar să scoatem acest proces de pe listă. Motivul este că nu există o instanţă disponibilă pentru a găzdui acest proces", a declarat judecătoarea Hilary Manley. "Din cauza numărului mare de dosare în judecată, pe fondul pandemiei şi al necesităţii distanţării sociale, această situaţie este o realitate zilnică pentru instanţele penale", a adăugat judecătoarea, conform Agerpres.

Giggs este "extrem de dezamăgit", a declarat avocatul său.

Fostul mijlocaş a fost pus sub acuzare în aprilie anul trecut pentru că i-a provocat vătămări corporale fostei sale prietene, Kate Greville, şi fiindcă a bătut-o pe sora mai tânără a acesteia. El fusese arestat în noiembrie 2020, fiind eliberat ulterior pe cauţiune.

Giggs a disputat 963 de meciuri în 23 de ani petrecuţi la Manchester United ca jucător, un record pentru echipa de pe Old Trafford, cu care a cucerit 13 titluri în Premier League şi două trofee ale Ligii Campionilor. Între 1991 şi 2007, el a adunat 64 de apariţii în tricoul naţionalei Ţării Galilor, al cărei selecţioner a devenit în 2018.

Din cauza problemelor lui Giggs cu justiţia, de la sfârşitul lui 2020 naţionala galeză este antrenată de Robert Page, care a fost pe banca echipei la EURO 2020 şi va pregăti barajul de calificare la Cupa Mondială 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.