Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul lui Trump continuă - Avocații spun că fostul Președinte nu are bani pentru garanție

trump adidasi

Avocații lui Donald Trump spun unei curți de apel din New York că este imposibil pentru el să depună o garanție care să acopere suma totală a unei hotărâri de fraudă civilă de 454 de milioane de dolari în timp ce face apel.

Avocații fostului președinte scriu într-un dosar al instanței că „obținerea unei garanții de apel în suma totală” a hotărârii „nu este posibilă în circumstanțele prezentate”.

Avocații lui Trump au cerut curții intermediare de apel a statului să anuleze o hotărâre anterioară prin care îi cere să depună o garanție care să acopere întreaga sumă pentru a opri executarea în timp ce el face apel la hotărârea din procesul procurorului general din New York, Letitia James.

Cu dobândă, Trump datorează 456,8 milioane de dolari. În total, el și coaculpații, inclusiv compania sa, fiii Eric și Donald Trump Jr. și alți directori, datorează 467,3 milioane de dolari. Pentru a obține o obligațiune, ar trebui să depună garanții în valoare de 557 de milioane de dolari, au spus avocații lui Trump.

Trump face apel la judecătorul Arthur Engoron, decizia în februarie că el, compania sa și directorii săi de top, inclusiv fiii săi, au intenționat ani de zile să înșele băncile și asigurătorii umflandu-și averea pe situațiile financiare folosite pentru a asigura împrumuturi și pentru a face tranzacții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.