Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul lui Vlad Pascu ia o nouă turnură - un martor important și-a retras declarația. Tatăl unei victime: Tăcerea femeii a fost cumpărată cu bani

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad pascu mascati

Tatăl Robertei, fata ucisă de tânărul drogat în stațiunea 2 Mai, rupe tăcerea. Ștefan Dragomir spune că unul dintre martori și-a retras mărturia din dosar. Declarația era una extrem de importantă.

Bărbatul spune că este vorba despre vânzătoarea care l-a văzut pe Vlad Pascu cu puțin timp înainte de accident și care a declarat că acesta se află sub influență drogurilor.

Ștefan Dragomir lasă de înțeles că tăcerea femeii a fost cumpărată cu bani de către apropiații lui Vlad Pascu.

Tatăl studentei ucise lasă să se înțeleagă că s-au dat bani pentru tăcere

„Am înțeles că și fata de la care el și-a cumpărat ciocolată, până la urmă și-a retras declarația, pentru că avem bani. Că era vai de capul lui, că nu știe pe ce lume a trăit, și-a retras declarația acum, acum, de curând, doamnă. Păi uitați că se poate întâmplă.

Eu cum mă numesc Dragomir, colegul meu de suferință Valentin Olariu,(n.r. – tatăl lui Sebastian Olariu cealaltă victimă a lui Vlad Pascu) noi suntem oameni modești, deci nu dumnealor, ne scuzați, dar noi nu avem bani să cumpărăm mărturii false sau retragem declarații”, a declarat Ștefan Dragomir la Antena 3.

Acuzații grave de mușamalizare

De asemenea, Ștefan Dragomir a mai declarat că viteza ce figurează la dosar 102 kilometri pe ora este una greșită, cea reală fiind de 163 de kilometri pe oră.

„Ce e mai revoltător e ca vorbim aici despre mușamalizare. Procuratura colaborează cu poliția, cu specialiști care fac cercetări la fața locului. Vreau să știu și eu de la specialiștii respectivi ce viteză îți trebuie ca să rupi pe cineva în două.

Fac referire la Sebastian. 102km/h? Eu aștept răspuns ce înseamnă 100km/h sau ce înseamnă 102 mile la oră, pentru că în bordul mașinii aceleia de colecție viteza este exprimată în mile și în kilometri”, a spus Ștefan Dragomir.

Vlad Pascu, interviu după gratii

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a acordat un interviu controversat în care a vorbit despre fiul său. Printre declarațiile revoltătoare se numără și faptul că susține că fiul său nu s-a drogat în noaptea accidentului.

Mai mult, acesta și-a sunat fiul - pe Vlad Pascu care a dat și el scurte declarații în care își exprimă regretul pentru ce s-a întâmplat.

„Aș da orice să pot da timpul înapoi și să fac lucrurile cu totul diferit”, a spus Vlad Pascu.

Acum, Vlad Pascu este cercetat disciplinar pentru că a dat interviu și riscă să piardă dreptul la vizite.

În aceeași zi, Mihai Pascu a acuzat presa că „a distrus” familiile celor două victime ucise de fiul său prin faptul că a mediatizat excesiv acest caz.

Replică usturătoare pentru tatăl ucigașului drogat din 2 Mai. Tatăl uneia dintre victime: 'Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot'

În replică, tatăl Robertei a mulțumit presei pentru mediatizarea cazului, precizând că dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, cel mai probabil accidentul ar fi fost mușamalizat.

"Eu ţin să mulţumesc presei din toată România pentru că a multimediatizat acest caz şi nu au fost lăsaţi, Miruna şi Mihai Pascu, să facă ce ştiu ei mai bine, adică să cumpere oameni.

Da, este normal să îşi apere copilul, dar pe copilul meu cine îl mai apără? Spre deosebire de copilul lui, acești doi care unul a fost rupt în două şi fata mea care a fost înmormântată în sac, ei nu mai au nicio apărare.

Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot, aşa cum face şi la ora actuală cu făcătura asta de judecată”, a declarat Ştefan Dragomir, tatăl Robertei.

Accidentul s-a petrecut pe 19 august, anul trecut

Reamintim că în 19 august 2023, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.