Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Procuroarea lui Dragnea', anunţ disperat: Lăncrănjan l-a pierdut pe Klaus

Sorina Matei / Facebook
alexandra lancranjan

Ocupată cu diverse comunicate de presă ale asociaţiei din care face parte, Alexandra Carmen Lăncrănjan şi-a pierdut pisica. Şi nu orice pisică, ci un motan pe care l-a botezat cu prenumele preşedintelui - Klaus.

Procurorul DNA care instrumentează dosarul Tel Drum, în care este urmărit penal Liviu Dragnea, lansează un apel public pe Facebook, după ce şi-a pierdut motanul.

"AJUTATI-NE SA GASIM MOTANUL RATACIT! Klaus a plecat ieri de acasa in zona Gradina Icoanei- Piata Galati si nu a mai gasit drumul inapoi! Daca l-ati vazut, va rog, mesaj in privat! Este usor de recunoscut ca are mai putina blana pe jumatate de coada si este cam blegut! Dar mie imi este foarte drag asa ca orice informatie este utila!", scrie Lăncrănjan pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Topul alimentelor bogate în fier. Fiecare celulă din organism depinde de acest mineral

În ciuda interesului public enorm pentru această speţă, dosarul Tel Drum nu a fost trimis la instanţă nici la un an şi jumătate de când liderul PSD a fost pus sub urmărire penală. Între timp, procurorul Lăncrănjan are o activitate intensă în cadrul Asociaţiei pentru Apărarea Statului Procurorilor, una dintre organizaţiile care reacţionează prin comunicate de presă la aproape toate evenimentele majore din domeniul justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.