Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procuror DIICOT, urmarit penal de DNA pentru un MIEL

diicot

Un procuror DIICOT este urmarit penal de DNA pentru luare de mita. DNA il acuza pe Victor Grigoras ca a primit mita un miel si 600 de lei pentru "ajutorul" acordat unui administrator de firma care vroia ca dosarul sau sa fie preluat de un alt Parchet. Procurorul DIICOT a mai pretins si suma de 5.000 de lei unui alt om de afaceri pentru facilitarea unei solutionari favorabile a unui dosar.

În luna ianuarie 2014, la solicitarea unui administrator de firmă, în calitate de procuror D.I.I.CO.T. – Biroul Teritorial Tulcea, suspectul Grigoraş Victor a efectuat demersurile necesare în vederea găsirii unei căi de preluare, de la o altă unitate de parchet, a unui dosar penal în care persoana menționată era parte.
La data de 18.04.2014, pentru “ajutorul” acordat, suspectul Grigoraş Victor a acceptat și primit suma de 600 lei pentru sine şi un miel, în legătură cu care a dispus să fie remis unei persoane din anturajul său. Pentru același ajutor și de la aceeași persoană, la data de 28.04.2014, suspectul Grigoraș Victor a pretins o sumă de bani, pentru un agent de poliție din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Tulcea.
La data de 28.04.2014, suspectul Grigoraș Victor, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, a acceptat pentru sine promisiunea unui reprezentant de fapt al unor firme şi suspect într-o cauză penală pe care o instrumenta, de a-i remite suma de 5.000 lei, pentru a face un act contrar îndatoririlor sale de serviciu.
Acest act consta în intervenția suspectului Grigoraș Victor pe lângă conducerea D.S.V.S.A. Brăila şi Ialomiţa, în scopul înlesnirii soluţionării favorabile, de către aceste instituții, a solicitărilor de export formulate de firmele respective.

Suspectului GRIGORAȘ VICTOR i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.