Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii anticorupție au decis! Marina Tauber, bănuită de escrocherie și spălare de bani, nu are voie să părăsească Republica Moldova

stiri.md
marina tauber

Procurorii anticorupție din Republica Moldova au aplicat măsura preventivă sub formă de obligare de a nu părăsi țara pe un termen de 60 de zile în privința deputatei Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, bănuită de escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari în dosarul „frauda bancară”.

Solicitat de Ziarul de Gardă, procurorul Octavian Iachimovschi din cadrul Procuraturii Anticorupție (PA), cel care conduce grupul de urmărire penală în dosarul „frauda bancară”, ne-a comunicat că vineri, 27 mai, procurorii i-au înaintat deputatei Tauber învinuirea pe două capete de acuzare în dosarul „frauda bancară”.

„Marinei Tauber i-a fost înaintată acuzarea pe două capete – complicitate la spălare de bani în proporții deosebit de mari și complicitate la escrocherie în proporții deosebit de mari, ambele realizate în interesele unei organizații criminale.

În privința ei a fost aplicată măsura preventivă obligația de nepărăsire a țării pe un termen de 60 de zile, începând de astăzi. Tauber și-a rezervat timp pentru a face cunoștință cu ordonanța urmăririi penale, după care va face declarații pe caz”, a declarat procurorul Iachimovschi.

Parlamentul a aprobat joi, 26 mai, cele două cereri înaintate de către procurorul general interimar Dumitru Robu privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatei Partidului ȘOR Marina Tauber, fiind bănuită de spălare de bani în proporții deosebit de mari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.