Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii au dezbrăcat-o pe fiica lui Gheorghe Nichita: Au găsit o agendă și acte în pantaloni

Procurorii au dezbrăcat-o pe fiica cea mică a primarului suspendat al Iaşului, Ilinca Nichita, și au fost uimiți de ce au găsit. Femeia ascundea, în pantaloni, niște documente, în momentul percheziţiilor efectuate de DNA la vila tatălui său, reiese din documentele anchetatorilor.

Citește și: Liviu Dragnea i-a stabilit traseul lui Victor Ponta

Noi informaţii incredibile apar în dosarul în care baronul Gheorghe Nichita este acuzat că a folosit Poliţia Locală pentru a-şi spiona amanta. Potrivit documentelor de la acest dosar, consultate de „Adevărul”, fiica primarului-suspendat al Iaşiului, notarul public Ilinca Nichita, a fost percheziţionată de ofiţerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) după ce a încercat să ascundă documente de care anchetatorii erau interesaţi.

Citește și: Crin Antonescu DESFIINȚEAZĂ PNL: E pe nicăieri, nici la putere, nici în opoziție, nici pe stradă

În ziua percheziţiilor, Ilinca Nichita a mers vila părinţilor săi, din cartierul ieşean Copou, pentru a participa la descinderi în calitate de persoană de încredere a lui Gheorghe Nichita. În procesul verbal menţionat se precizează că, la un moment dat, ofiţerii au constatat că notarul public se comporta ciudat şi au dispus efectuarea unei percheziţii corporale asupra Ilincăi Nichita. Percheziţia a fost efectuată de o persoană de sex feminim. În acelaşi document se precizează că sub bluză, în pantaloni, Ilinca Nichita avea ascunse 14 documente şi o agendă de culoare neagră. Aceste documente au fost ridicate de anchetatori şi depuse la dosar. Nu există informaţii publice cu privire la conţinutul agendei şi documentelor ridicate de la vila primarului Nichita.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu lovește necruțător: Nu am ştiut că avem un geniu la preşedinţia Comisiei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.