Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii craioveni au deschis un dosar penal, după ce angajații DSP Dolj au permis ieșirea unor persoane din carantină

facebook
justitie dosar penal

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor, după ce reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au permis ieşirea unor persoane din carantină pentru a însoţit o femeie confirmată cu coronavirus.

"La data de 01.04.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor. Din conţinutul actului de sesizare rezultă indicii temeinice că reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, prin încălcarea atribuţiilor de serviciu, au permis ieşirea din carantină a unor persoane care au însoţit-o pe numita T.E., persoană confirmată pozitiv COVID-19", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atac INCENDIAR la adresa PNL: Au dat proba CINISMULUI! Nu le pasă de oameni

Parchetul menţionează că aceste cercetări se desfăşoară in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.