Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii din CSM se laudă că i-au salvat pe colegii care au încălcat Constituţia. Pe vicii pe procedură

csm

Secția pentru procurori a CSM anunţă că a câştigat definitiv procesul contra Inspecţiei Judiciare de la ÎCCJ, în cazul raportului întocmit cu privire la cei trei procurori care au instrumentat dosarul OUG 13 (demers neconstituţional al DNA, potrivit Constituţiei). ÎCCJ a stabilit că au existat vicii de procedură şi nu a judecat pe fond problema.

CITEȘTE ȘI: Specialiştii devoalează totul: Cum ‘identifică’ analgezicele durerea

"Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii este abilitată să aducă la cunoștință că, în dosarul cu nr.349/1/2018, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia contencios administrativ şi fiscal, prin decizia din data de 10 septembrie 2018 a dispus respingerea ca nefondat a recursului declarat de recurenta Inspecţia Judiciară împotriva Hotărârii nr.14/P din 18 decembrie 2017, pronunțată de Consiliul Superior al Magistraturii – Secția pentru procurori în materie disciplinară în dosarul cu nr.11/P/2017, precum și a încheierilor pronunțate în același dosar la datele de 25.10.2017 (în camera de consiliu și în ședință publică), 15 noiembrie 2017 și 13 decembrie 2017.

Hotărârea instanței supreme este definitivă.

Reamintim că, prin Hotărârea nr.14/P din data de 18 decembrie 2017, Secția pentru procurori în materie disciplinară a constatat nulitatea acțiunii disciplinare formulată de Inspecţia Judiciară împotriva domnilor Paul Silviu Dumitriu, Jean Nicolae Uncheşelu şi Marius Bogdan Bulancea, procurori în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, pentru săvârșirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. t) teza a-II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare", se arată într-un comunicat al Secţiei pentru procurori a CSM.

CITEȘTE ȘI: Carbohidraţii care TE AJUTĂ în procesul de slăbire .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.