Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii DNA au dezvăluit cine l-a băgat în pușcărie pe Gigi Becali! E un fost jucător al Stelei

gigi becali

Gigi Becali a fost eliberat, sambata dimineata, din penitenciarul Poarta Alba. Latifundiarul a ajuns in Bucuresti la primele ore, unde va sta 5 zile, într-o permisie.

Gigi Becali a primit 3 ani de închisoare după ce a încercat să influenţeze rezultatul meciului U Cluj - CFR din ultima etapă a sezonului 2007-2008, în care dacă gazdele nu pierdeau, Steaua ar fi devenit campioană.

Procurorul din cazul "Valiza", Claudiu Dumitrescu, a vorbit în premieră, la Prima Tv, despre flagrantul făcut în momentul în care Gigi Becali a trimis geanta cu 1,7 milioane de euro la Cluj.

"Dosarul are la bază sesizarea din oficiu pe baza informaţiilor din presă. Este un caz de corupţie clasică, în care au fost implicaţi oficiali ai cluburilor din Liga 1, fotbalişti şi fostul selecţioner, Victor Piţurcă.Teia Sponte a rămas peste noapte în Cluj, s-a întîlnit într-o cameră de hotel cu Toni Doboş şi atunci s-a făcut oferta. Proba esenţială a fost reprezentată de interceptări.Becali rămăsese în Bucureşti şi era tot timpul interesat de stadiul discuţiilor, dacă fotbaliştii înţeleg", a spus Dumitrescu, care a precizat că un rol extrem de important în acest caz l-a avut Toni Doboş.

"El ne-a ajutat mult. El a avut în permanenţă o atitudine corectă şi a recunoscut că s-a înţeles cu Steaua şi a primit o ofertă din partea lor". Probabil din această cauză, Toni Doboş a primit o condamnare cu suspendare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.