Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii încearcă să facă lumină în cazul accidentului rutier din Brăila, soldat cu 5 morți

www.libertatea.ro
accident braila

Procurorii vor cere marți documentele medicale ale tânărului epileptic care a omorât luni cinci oameni, într-o stație de autobuz din Brăila, după ce s-a constatat că rezultatul analizelor este posibil să fie greșit.

Conform primelor teste, tânărul ar fi fost sub influența unor stupefiante, însă rezultatul testului este posibil să fie eronat din cauza medicamentelor pentru epilepsie. 
În plus, va fi audiat şi doctorul care a eliberat fişa medicală pentru permisul de conducere.

Prietenii şi rudele celor care şi-au pierdut viaţa în accidentul din staţia de autobuz au venit la locul tragediei pentru a aprinde o lumânare în amintirea celor pe care i-au pierdut.

Cinci oameni au fost pur şi simplu spulberaţi cu maşina de tânărul de 27 de ani care gonea cu viteză pe stradă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum şoferul maşinii pierde controlul volanului şi intră direct în staţia de autobuz.

Potrivit medicilor, şoferul suferea de epilepsie. În plus, testele rapide pentru consumul de stupefiante au ieşit pozitive.

Patru dintre victime au murit pe loc. A cincea victimă s-a stins după câteva minute, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva.

Şi tânărul care a provocat accidentul a rămas încarcerat şi a fost rănit foarte grav. După ce va fi externat din spital, şoferul va trebui să dea explicaţii în faţa poliţiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.