Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii intră pe fir, în scandalul sexual în care e implicat Donald Trump: Una dintre companii va fi pusă sub acuzații

http://news.jammedup.com
Stormy Daniels

Procuratura districtului Manhattan din New York ia în calcul să aducă acuzații împotriva companiei lui Donald Trump și personal contra a două persoane din conducerea acesteia în legătură cu plata de bani către o actriță de filme pornografice. Informația a fost confirmată pentru New York Times de doi angajați ai procuraturii implicați în acest caz.

Investigația se va concentra asupra modului în care The Trump Organization rambursat a 130.000 de dolari către Michael Cohen, sumă plătită de acesta actriței Stephanie Clifford (Stormy Daniels), care a declarat că a avut o aventură cu Trump, informează publicația citată.

Sursele au insistat că o decizie finală încă nu a fost luată.

Donald Trump a sugerat în mai multe rânduri că ar putea grația foștii săi colaboratori urmăriți de justiție. Dar președintele poate grația doar delicte federale. Dacă foștii săi angajați vor fi judecați după legea statului New York, Trump nu are puterea să îi grațieze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.