Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii olandezi vor să adauge acuzaţii de tentativă de omor contra lui Promes (Spartak Moscova)

dosare

Procurorii olandezi intenţionează să includă acuzaţii de tentativă de omor contra fotbalistului Quincy Promes (Spartak Moscova), pentru a aduce cât mai repede cazul în instanţă, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Promes a fost arestat într-un caz de înjunghiere petrecut în iulie 2020 în oraşul olandez Abcoude. Victima era un văr al lui Promes şi incidentul s-a petrecut într-o confruntare după o petrecere de familie. Promes a dezminţit orice implicare.

Iniţial, procurorii olandezi au vrut să-l acuze pe Promes, fost jucător la Ajax şi internaţional olandez (50 selecţii şi şapte goluri), de tentativă de omor şi agresiune gravă. Dar după ce avocatul victimei a solicitat cea mai aspră punere sub acuzare, avocaţii lui Promes au fost de acord pentru ca acest caz să ajungă cât mai repede în instanţă. Audierile sunt prevăzute pentru 31 martie, conform unui comunicat al procuraturii.

Promes, 30 ani, juca la Ajax în timpul incidentului, dar apoi s-a transferat la Spartak Moscova în februarie 2021. El a marcat un gol în meciul lui Spartak cu Dinamo Moscova (2-0) de duminică, în liga rusă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.