Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Procurorul' Dinu îi 'desființează' pe jucătorii lui Dinamo, după meciul cu FCSB: 'Cand vezi un asemenea chin...Şi-au greşit meseria'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Dinamo – FCSB nu l-a impresionat pe Cornel Dinu. Consideră că meciul a fost unul greu de privit, dar a avut trei fotbalişti care i-au plăcut. Surpinzător, doi au provenit de la vicecampioană, Teixeira şi Tănase. Remarcatul din echipa lui Dinamo a fost Deian Sorescu, informează Mediafax.

Derby de România s-a încheiat la egalitate, 1-1. Fotbaliştii au pus prestaţia slabă din teren pe seama stării gazonului, dar ”Procurorul” nu i-a iertat. I-a atacat din nou pe jucătorii lui Dinamo. ”A fost un meci chinuitor. Când ai fost jucător de fotbal şi vezi un asemenea chin... Sunt jucători la Dinamo care nu ştiu să centreze. Şi-au greşit meseria. Nu poţi să concepi ca din minutul 52 să joci cu om în plus şi să nu se vadă. Steaua are o calitate în plus”, a declarat Dinu pentru Gsp.

Cornel Dinu a avut şi câţiva remarcaţi. A fost impresionat de tehnicitatea lui Teixeira şi Tănase, dar şi de atitudinea lui Deian Sorescu.

"Cât de cât au confirmat de la Steaua jucători precum Teixeira şi Tănase. De la Dinamo nu pot spune că mi-a plăcut cineva. Sorescu cred că a fost o alegere reuşită, dar ceilalţi se chinuie rău de tot.

Mircea Rednic ar trebui să înceapă schimbările de la mijlocaşi. Atâta timp cât Gomelt sau Cooper nu pot da o pasă pe jucătorii laterali, nu poţi avea pretenţii. Poate va reuşi să aibă nişte trasee de joc, dar e o situaţie foarte grea. S-ar putea ca Rednic să intre în play-off, dar are în continuare meciuri dificile", a încheiat Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.