Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general a intrat în COLIMATORUL lui Sebastian Ghiţă: ‘Lazăr o ACOPERĂ pe Kovesi...’

Inquam Photos / Octav Ganea
augustin lazar

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă vine cu acuzaţii dure şi la adresa procurorului general, Augustin Lazăr. Fostul politician a susţinut într-o intervenţie telefonică la România TV, în contextul scandalului cererii de revocare a şefei DNA, că procurorul general o “acoperă” pe Laura Codruţa Kovesi, Lazăr fiind un vechi prieten al tatălui şefei instituţiei anticorupţie.

Citeşte şi: Ghiţă RUPE TĂCEREA şi PLUSEAZĂ, după acuzaţiile Andreei Cosma: IPJ Buzău ar fi CERTIFICAT scrisul unui martor INEXISTENT

"Lazăr o acoperă pe Kovesi. Haideţi, că eu cunosc familia Kovesi. Lazăr şi cu tatăl Codruţei au fost prieteni.", a spus Ghiţă.

"Da, dar pe mine nu m-au pus procuror general", a replicat fostul deputat, după ce moderatorul i-a scos în evidenţă faptul că şi el a avut o relaţie de prietenie cu şefa DNA.

Fostul politician a continuat tirul de atacuri.

"Avem un procuror general pentru că Kovesi a măsluit dosarul unui fost procuror general şi noi toţi, ca nişte laşi, am tăcut din gură. Kovesi şi-a pus ea un procuror general. Nu l-a mai pus preşedintele României, nu l-a mai pus securitatea.", a adăugat Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă, atac FURIBUND la adresa lui Tudorel Toader: 'Ori în căruţă, ori în teleguţă că aşa, DUPLICITAR, nu mai merge...'

"Nu am speranţă, dar vreau să mă lupt. E momentul să ne luptăm . am înţeles că ne e frică, la PNL, la ALDE, la PSD că ne e frică. Ponta, Dragnea, Tăriceanu..Am înţeles că vor să fie politicieni, dar să nu spună adevărul. Vor să apere românii în pauză, din baie. Ori asta nu se poate.", a conchis Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.