Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general anunță SOLUȚIA în dosarul morții lui Dan Condrea

revistablogurilor.ro
dan condrea

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, duminică, că este a aproape de finalizare expertiza tehnică asupra maşinii conduse de Dan Condrea în noaptea accidentului şi că o soluţie în dosarul morţii, va fi dată de procurori în luna iulie.

"Va fi o soluţie în legătură cu accidentul în această lună(n.r. iulie). Este aproape de finalizare, din datele pe care le am, expertiza tehnică asupra autoturismului. Vor putea soluţiona în termen rezonabil aceasta cauză", a spus Augustin Lazăr, duminică, la ceremonia pentru Ziua Justiţiei, informează Mediafax.

Despre ancheta cu privire la dezinfectanţii Hexi Pharma, procurorul general al României a declarat că "este în curs procesul de constituire a părţilor civile."

"Există un volum de activitate în desfăşurare. Se desfăşoară activităţi privind ridicări de acte, sunt spre sfârşit aceste activităţi. Urmează analiza şi coroborarea cu expertizele care se fac pentru a vedea modul de eficacitate a soluţiilor care au fost ridicate de la diverse spitale", a mai adăugat Augustin Lazăr.

Declaraţiile au fost făcute la sediul Palatului de Justiţie din Capitală, la ceremonia pentru Ziua Justiţiei, eveniment organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Astfel, întrebat despre problemele din sistemul de justiţiei, procurorul general a spus că sunt "nişte probleme în legătură cu volumul de dosare, care trebuie soluţionate într-un termen rezonabil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.