Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul General, REZERVAT în declaraţii, după acuzaţiile GRAVE la adresa DNA: 'Plângerea este în analiză...'

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Augustin Lazar

După ce iniţial i-a trimis pe jurnalişti să se adreseze biroului de presă al Ministerului Public pentru reacţii privind acuzaţiile grave făcute de fostul deputat Vlad Cosma la adresa DNA, procurorul general Augustin Lazăr vine cu noi precizări.

Citeşte şi: Tăriceanu, reacţie FURIBUNDĂ după dezvăluirile despre ABUZURILE procurorilor DNA: Nu avem stat de drept, avem un SIMULACRU

"Aş dori să vă asigur de disponibilitatea Ministerului Public de a discuta cu presa, de a discuta problemele şi evenimentele pe care Ministerul Public le are în anumite momente. (...) Plângerea a depus-o unul dintre inculpaţii care este judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Această plângere este în analiză şi trebuie să mai ştiţi că având în vedere existenţa unui dosar în curs şi unul pe rolul Înaltei Curţi, care îi priveşte pe inculpaţii care au depus plângerea la Parchetul General, alte aspecte nu le putem discuta public. ", a declarat Augustin Lazăr în cadrul unei conferinţe de presă la Curtea de Apel Cluj.

Deputatul PSD, Andreea Cosma, a anunțat că pe numele șefilor DNA Prahova a fost depusă o plângere penală la Parchetul General. Este vorba de Mircea Negulescu , la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova, pe numele lui Onea Lucian, la data faptelor șef serviciu în cadrul DNA Prahova, pe numele lui Giluela Diaconu, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova și Savu Alfred, la data faptelor procuror în cadrul DNA Prahova.

Citeşte şi: Liviu Dragnea dezminte EXECUŢIA greilor din PSD: Voi uza de toată INFLUENŢA mea să nu se ajungă la aşa ceva / VIDEO .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.