Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul propus la șefia DNA: Nu cred că România e una dintre cele mai corupte țări din UE și din lume. Ar trebui să avem un tablou riguros

adina florea

Adina Florea, procurorul propus de ministrul Justiției la conducerea DNA, susține că, personal, România nu este una dintre cele mai corupte țări din UE, menționând că, din punct de vedere profesional, trebuie făcută o analiză a ceea ce înseamnă fenomenul corupției.

"Parerea mea, ca om, fara a implica parerea mea ca si candidat pentru aceasta structura, fără a implica părerea mea ca si profesionist : nu cred ca Romania e una dintre cele mai corupte tari din UE si lume. Revenind la parerea de profesionist: ca sa vorbim de un fenomen al coruptiei, ar trebui sa avem un tablu foarte riguros analizat a ceea ce inseamna acest fenomen al coruptiei, in sensul de vedea despre ce dosare e vorba, ce dosare se instrumentaza, unde anume aceasta coruptie a penetrat cel mai multe anumite domenii", a spus Adina Florea la RomâniaTv.

Citestie si Adina Florea CRITICĂ 'festivalul cătușelor': 'Nu cred că e necesar să defilăm oameni în cătușe. Această defilare nu a făcut bine nimănui'

Magistratul spune că, în cazul în care va fi numit în funcție, dacă vor fi descoperite nereguli la DNA le va face publice.

"Voi spune aceste lucruri pentru că eu cred că aș face un bine opiniei publice și nouă, sistemului judiciar", a mai precizat procurorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.