Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producător român de pavaje premium a investit 2,5 milioane de euro într-o nouă linie de producţie

facebook.com
star stone

Producător român de pavaje premium a investit 2,5 milioane de euro într-o nouă linie de producţie

Unul dintre producătorii români de pavaje premium destinate sectorului rezidenţial anunţă finalizarea unei investiţii în valoare de 2,5 milioane de euro în cea mai nouă linie de producţie pentru piatră decorativă.

Potrivit unui comunicat de presă al Star Stone, transmis luni AGERPRES, investiţia contribuie la automatizarea proceselor şi continuă demersul companiei de a îmbunătăţi permanent procesele de fabricaţie şi de a pune în piaţă materiale de construcţii premium care simplifică montajul pentru clienţii rezidenţiali.

Noua linie de fabricaţie complet automată va asigura controlul foarte strict al calităţii produselor şi are o capacitate de producţie între 600 şi 1.200 de metri pătraţi pe zi. De asemenea, beneficiază de o tehnologie inovativă proprietară Star Stone, care permite lansarea unei game revoluţionare de produse în categoria piatră decorativă.

"Noile produse de piatră decorativă Star Stone sunt proiectate pentru condiţii extreme pentru exterior, dar vor putea fi utilizate şi în interior. Materialele astfel produse sunt impermeabilizate în masă cu o sigilare suplimentară la suprafaţă, care protejează produsul de intemperii sau agenţi externi, iar geometria este extrem de bine realizată, cu margini generoase. Geometria este foarte importantă în procesul de montaj, deoarece ajută la alinierea perfectă a produselor, limitând posibilitatea erorilor umane la montaj, pentru un rezultat spectaculos al ambientului final. Designul controlat garantează, astfel, o textură uniformă, fără surprize, şi facilitează o manoperă de finisaj mai mică în procesul de montaj. Pe lângă produsele existente, care vor beneficia de îmbunătăţiri remarcabile, categoria de piatră decorativă din portofoliul Star Stone va putea avea un număr nelimitat de produse. Între beneficiile noii tehnologii se regăseşte faptul că procesul de fabricaţie nu mai este limitat în niciun fel, acesta fiind primul pas către soluţiile de decorare de care vor beneficia şi alte categorii de produse", precizează producătorul.

Star Stone este cel mai mare producător român de pavaje premium destinate sectorului rezidenţial, cu prezenţă pe piaţă din anul 2007. În 2019, compania a intrat şi pe piaţa din Ungaria, unde comercializează, printr-o reţea amplă de distribuţie, dale de pavaj, bolţari, piatră decorativă, accesorii de gard, borduri de piscină etc.

La nivel naţional, compania dispune de o reţea de peste 300 de distribuitori şi reţelele DIY Dedeman şi Hornbach. Star Stone a fost inclusă, în 2021, pentru a doua oară, în topul Financial Times (FT) 1.000 cele mai performante companii europene.

Anul trecut, compania a raportat o creştere cu peste 30% a cifrei de afaceri, comparativ cu rezultatul din 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.