Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorul auto General Motors recheamă peste 900.000 de vehicule, în două campanii separate, care privesc software-ul frânelor

WILX.com
general motors GM

Producătorul auto General Motors a anunțat joi că va rechema peste 900.000 de vehicule din întreaga lume, în două campanii separate, care privesc software-ul frânelor, alături de riscuri de incendiu, anunță MEDIAFAX.

Cel mai mare producător auto din SUA va rechema mai mult de 550.000 de vehicule Chevrolet Silverado 1500, Cadillac CT6 și GMC Sierra 1500, produse în 2019, din cauza unor potențiale probleme software legate de notificările sistemului de frânare.

Citește și: RUȘINOS Soț și soție, BĂTUȚI în fața secției de poliție, în vreme ce două agente s-au BARICADAT înăuntru, încuind ușile

De asemenea, mai mult de 400.000 de camioane Chevrolet Silverado 1500 și GMC Sierra 1500 vor merge în service-uri pentru că o cantitate excesivă de adeziv, folosită la conectorii bateriei prezintă riscuri de incendiu.

Până în prezent un singur incendiu a fost semnalat și nu au fost semnalate răniri. Unele vehicule vor face obiectul ambelor rechemări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.