Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorul seriei de filme 'Pirates of the Caribbean' a confirmat că Johnny Depp nu va reveni în rolul căpitanului Jack Sparrow

Pinterest
Johnny Depp

Jerry Bruckheimer, producătorul seriei de filme "Pirates of the Caribbean", a confirmat că Johnny Depp nu va reveni curând în franciza cinematografică, relatează luni contactmusic.com.

Producătorul a făcut această declaraţie după comentariile recente ale vedetei de la Hollywood care a spus că nu are nicio dorinţă să revină în rolul căpitanului Jack Sparrow din seria de filme de succes ale Disney.

Întrebat într-un interviu acordat The Sunday Times dacă actorul la care Disney a renunţat pentru continuarea anunţată a ''Pirates of the Caribbean'' se va întoarce în cadrul francizei cinematografice, Bruckheimer a declarat "nu în acest moment", adăugând că "viitorul nu a fost încă decis".

Un film din seria ''Pirates of the Caribbean'' în care rolul principal va fi deţinut de Margot Robbie şi un reboot al seriei originale sunt în prezent în lucru. "Dezvoltăm două scenarii 'Pirates'. Unul cu ea, unul fără", a adăugat producătorul, potrivit Agerpres.ro.

În timpul procesului de defăimare în care este implicat în prezent cu fosta sa soţie Amber Heard, Johnny Depp a declarat că şi în condiţiile în care Disney i-ar oferi toţi banii "de pe Pământ" el nu va reveni în rolul căpitanului Jack Sparrow.

Avocatul lui Amber Heard, Ben Rottenborn, a declarat în instanţă: "Domnule Depp, dacă Disney ar veni la dumneavoastră cu 300 de milioane de dolari şi un milion de alpaca, nimic pe Pământ nu v-ar convinge să vă întoarceţi şi să lucraţi cu Disney la un film "Pirates of the Caribbean' Corect?". Depp a confirmat: "Este adevărat, domnule Rottenborn".

Actorul în vârstă de 58 de ani a explicat că s-a confruntat cu "un sentiment profund şi distinct de a mă simţi trădat de oamenii pentru care am muncit din greu. Oameni cărora le-am oferit un personaj pe care iniţial l-au dispreţuit, dar am ţinut cu dinţii de personaj şi se pare că a funcţionat".

Depp a dat-o în judecată pe Heard, cu care a fost căsătorit din 2015 până în 2017, pentru calomnie în urma unui editorial scris de actriţă pentru Washington Post în 2018 în care se autodescrie ca ''o personalitate publică victimă a violenţei domestice'', fără să menţioneze numele fostului ei soţ.

În timpul procesului, Depp a negat că ar fi lovit-o vreodată pe Heard.

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, l-a dat la rândul său în judecată pe actor şi a cerut 100 de milioane de dolari.

Procesul este programat să reînceapă luni, după o pauză de câteva săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.