Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producţia indiană Delhi Crime, desemnată cel mai bun serial dramatic la International Emmy Awards 2020

www.whats-on-netflix.com
netflix

Serialul indian "Delhi Crime", produs de Netflix, a fost recompensat luni seară la gala International Emmy Awards 2020 - organizată de Academia Internaţională de Arte şi Ştiinţe ale Televiziunii pentru cele mai bune programe de televiziune - cu premiul pentru cel mai bun serial dramatic, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Gala International Emmy a fost organizată pentru prima oară în cei 50 de ani ai săi de existenţă într-un format online, în cadrul unei ceremonii virtuale în care s-au evidenţiat producţiile de televiziune britanice şi braziliene.

"Mulţumim foarte mult Netflix, care şi-a asumat un mare risc cu această producţie", a spus în discursul său de acceptare a celui mai important premiu al galei Richie Mehta, regizor şi scenarist al serialului "Delhi Crime", care prezintă cazul brutal al violului în grup al unei tinere de 23 de ani, într-un autobuz din New Delhi în 2012.

"Acest proiect a fost condus de femei, finanţat şi montat de femei. Această crimă a fost rezolvată de femei. Realizarea sa se datorează curajului acestor femei şi tuturor femeilor care nu numai că sunt nevoite să suporte violenta exercitată de bărbaţi asupra lor, dar şi trebuie apoi să soluţioneze această problemă", a subliniat Richie Mehta, referindu-se la numeroasele cazuri de violenţă sexuală cărora le cad victime femeile în India.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Acesta a fost singurul premiu care i-a revenit Indiei la cea de-a la 48-a ediţie a galei International Emmy Awards.

Marea Britanie a triumfat la categoriile "cel mai bun actor", - premiul a fost acordat tânărului artist Billy Barratt, în vârstă de 13 ani, pentru rolul din "Responsible Child" - "cea mai bună actriţă" - trofeul a fost câştigat de veterana Glenda Jackson pentru interpretarea din "Elizabeth is Missing" - "cel mai bun documentar" ("For Sama") şi "cel mai bun lungmetraj de televiziune/miniserie TV" ("Responsible Child").

Brazilia nu a rămas mai prejos şi a obţinut trei premii importante: "cel mai bun serial de comedie" (sitcomul "Ninguém Tá Olhando"), "cel mai bun program artistic" ("Vertige de la Chute") şi "cea mai bună telenovelă" ("Órfaos Da Terra").

Deşi gala s-a desfăşurat ca în fiecare an la New York, actuala ediţie a avut un singur prezentator, Richard Kind, iar acesta a avut misiunea de a anunţa, alături de alţi artişti aflaţi în sală, câştigătorii premiilor din 2020, în contextul actualei pandemii de coronavirus.

Câştigătorii din acest an au avut intervenţii prin videoconferinţe din casele lor, într-o gală mult mai scurtă decât în mod tradiţional, având în vedere că multe categorii de mai mică importanţă au fost omise la actuala ediţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.